Hurtig lån kan gøre det muligt at komme af sted på din drømmeferie

Afadmin

Hurtig lån kan gøre det muligt at komme af sted på din drømmeferie

Efteråret og mørket er over os og snart kommer flere måneders vinter. Det får mange til at drømme sig væk til varmere himmelstrøg. Og hvorfor skulle i år ikke være året, hvor du udlever dine rejsedrømme? At finde en uforstyrret bountystrand i Stillehavet, at rejse rundt i Australiens ørken eller at bare at tage en lang ferie i det sydlige Europa. Gerne en måned eller deromkring. Hvis det eneste, der holder dig tilbage er penge, kan du nemt klare det. Du kan tage et hurtig lån. På den måde kan du nemt og hurtigt få bestilt nogle flybilletter og komme af sted.

Når det bliver sommer, og vejret er godt herhjemme, kan du betale lånet af. Det vil derfor ikke være så lang tid, at du ender med at låne pengene.

På Moneybanker kan du sammenligne de forskellige typer af hurtig lån, der findes. På den måde kan du finde det billigste og bedste lån for dig. Det vil gøre det hurtigere for dig at betale lånet af, når du får valg det billigste.

Hvordan ved jeg, om et hurtig lån er billigt?

11Der er flere ting, du kan holde øje med på Moneybanker i forhold til at finde ud af, om et lån er billigt. Det er først og fremmest det, der hedder ÅOP. Det er et udtryk for alle de udgifter, du kommer til at have i forhold til lånet i løbet af et år. Hvis de årlige omkostninger er høje, vil lånet selvfølgelig være dyrt. Hvis de årlige omkostninger er lave, vil lånet selvfølgelig være billigere. ÅOP er altid angivet i procent. Det gør, at du nemt kan se, hvor høj ÅOP vil være for et givent lån.

Hvis du sammenligner to lån på Moneybanker, og det ene lån har en ÅOP på 10 %, og det andet har en ÅOP på 20 %, vil det sidste være det dyreste. Procentsatsen for ÅOP skal være så lav som muligt, for at du betaler så lidt som muligt.

Du kan også se på de regnestykker, der er under hvert lån. Moneybanker har lavet nogle regnestykker, hvor du kan se, hvor meget du ender med at betale. Hvis du låner 40.000 kroner til en rejse med en ÅOP på 12, 13 % og er 60 måneder om at betale lånet tilbage, vil du ende med at betale i alt 56.000 kroner tilbage. Hvis du kan betale lånet af hurtigere, vil det være mindre.

Hvor meget kan jeg låne med et hurtig lån?

Hvis du overvejer at tage et hurtig lån, vil du kunne låne op til 400.000 eller deromkring. Så meget behøver du dog på ingen måde til en rejse på omkring en måned. Selv hvis du rejser om på den anden side af Jorden, behøver du ikke så mange penge. Men det kan være rart at vide, at du har mulighed for at låne så mange penge. Det kan være, hvis du vil købe et sommerhus i stedet for at tage ud at rejse.

Om forfatteren

admin administrator