Få en coach i firmaet!

Afadmin

Få en coach i firmaet!

coachingI gør sikkert brug af ekstern hjælp, når medarbejdernes ressourcer skal videreudvikles eller en afdeling skal ’rystes sammen’. I gør det sikkert så tit I kan, men ikke så tit, som I gerne ville – for det er ofte dyrt! Hvorfor ikke bruge pengene på at få jeres egen coach, eller egne coaches i firmaet? Hos www.mindjuice.com kan jeres medarbejder tage en professionel uddannelse til coach, som kan bruges både af firmaet og af medarbejderen selv.

Glæd medarbejderen med en coach uddannelse

Medarbejdere bliver i de fleste firmaer tilbudt kursus eller efteruddannelse, men ikke alle timer på skolebænken vækker lige stor begejstring – giv dine medarbejdere en efteruddannelse, der skaber glæde og som de føler, giver dem en værdi… også når jeres samarbejde engang stopper. En tilfreds medarbejder er som bekendt en god arbejdskraft og det skaber i sidste ende værdi for virksomheden.

En coach i firmaet ville i hverdagen kunne agere mægler ved konflikter eller sparringspartner for dig, når øvrige medarbejderes ressourcer skal videreudvikles. Ved særlige lejligheder kan en coachuddannede medarbejder tage sig af teambuilding-aktiviteter, så I ikke behøver hyre eksterne konsulenter eller flytte alle medarbejdere ud af huset for dagen. Mulighederne er mange og investeringen lille – og så bliver der med garanti rift om uddannelsen mellem medarbejderne!

Om forfatteren

admin subscriber