Hav et træhus i baghånden

Afadmin

Hav et træhus i baghånden

Uanset hvad din boligsituation er for tiden og hvad den i fremtiden vil blive så er det altid godt at have et træhus i baghånden, hvis nu der skulle ske noget, som skulle gøre, at man var nødt til at flytte ud og finde et andet sted at flytte hen.

Et træhus kan være i et træ

Har du en stor have i den bolig, hvor du allerede bor kan du vælge at plante et stort træ og i dette træ have det store træhus. Således er du ikke langt væk fra dit træhus, som kan fungere som en plan-b. Hvis du vil vide mere om sådan et træhus kan du læse meget mere her. Det kræver, at du kan tage fat hvis altså du selv er interesseret i at lave huset. For det er klart at du også kan få nogle andre til at gøre det, men det vil dog måske være lidt for dyrt.

Så hvis du ikke allerede ved hvordan du helt selv bygger et træhus så er det en meget god anledning til at få det lært fordi, at det også vil komme dig selv til gode. Dermed kan du være sikker på, at du nok skal få det bedste ud af det træhus som du kan forestille dig.

 

Et træhus kan være din hemmelighed

Vælger du at have dit træhus oppe i et træ har du det særlige privilegium, at du ikke behøver at fortælle nogen som helst om at du har det. For så kan det være din helt egen hemmelighed, at du har dette lille fine træhus, som du nok skal blive glad for at have. Og hvis det kommer til, at du alligevel aldrig får brug for dit træhus så kan du jo bare rive det ned igen fordi, at der alligevel ikke er andre end dig, som kommer til at savne det det mindste.

 

Det gælder dog ikke hvis det er sådan, at du har sagt til nogle andre mennesker, at dette træhus findes for i så fald vil situationen være en helt anden. Det kan nemlig være, at de går rundt og tænker, at de også selv kan anvende dit træhus hvis de får brug for det og i sådan et tilfælde er det selvfølgelig et problem, hvis det pludselig er væk. Derfor er det måske den bedste ide bare at lade dit træhus være det hvor det er.

Om forfatteren

admin administrator