Hvordan skjuler du dine urtepotter?

Afadmin

Hvordan skjuler du dine urtepotter?

Urtepotter er som regel ikke særlig pæne. De har først og fremmest en funktion, og for det behøver de ikke være æstetiske. Med alderen bliver de endnu grimmere. De får kalkpletter og der kan endda vokse alger på dem.

Derfor findes der potteskjulere. Meningen med disse er at de grimme potter kan gemmes bag en pænere facade. De skal både skjule de utiltalende urtepotter og holde vandet tilbage. Urtepotter har jo et drænhul i bunden.

Potteskjulere er ofte bare andre potter, som er lidt større. De er som regel glaserede i alle mulige farver.

Ingen tvivl, de gængse potteskjulere er mindre grimme end selve urtepotterne. Men de fleste er faktisk ret kedelige. Det må kunne gøres bedre. Der er ingen naturlov der siger at urtepotter skal skjules bag potter som bare er lidt mindre grimme.

Og her er der en virksomhed der har gjort lidt mere ud af det. På https://www.dreamshop2u.dk/Urtepotteskjulere.html finder du urtepotteskjulere som er anderledes. Se selv.

Lad fantasien løbe

I stedet for at putte urtepotterne i andre potter, kan man gøre alt muligt. Nogle folk pynter faktisk deres urtepotter på forskellige måder. Du kan male dem i flotte farver eller pynte dem med mønstre. Du kan også lime noget på, lave en slags mosaik. Det kan du fx bruge muslingeskaller til, eller små flade sten som du kan finde på stranden.

Du kan fx også pensle dem med lim og rulle dem i sand eller glitter. Du kan også dække dem med papir som du så kan male eller lakere. Der er så mange muligheder, kun fantasien sætter grænsen.

Sjove poser der pynter

Dreamshop har også gjort sig umage med deres urtepotteskjulere. De bruger poser som skjulere. Det er en ide der er så simpel som den er genial. Poserne er af genbrugsmateriale. Det ydre materiale er en sej og holdbar slags papir. Indeni er der en plasticpose som liner. Derved bliver urtepotteskjulerne vandtætte, som potteskjulere jo også skal være.

Dreamshops poseformede urtepotteskjulere har den fordel at de ikke tager megen plads når de skal gemmes væk. Det er jo bløde poser som bare kan foldes sammen og lægges i en skuffe.

Det er praktisk når du fx holder fest. Det er en gammel tradition i Danmark, at vi pynter vores spiseborde med blomster eller planter når der holdes fest. Tit køber man så billige, men flotte potteplanter i stedet for snitblomster. De kan nemlig genbruges, og det er især populær til firmafester.

Institutioner har altid brug for urtepotteskjulere

Tit er det også et økonomisk valg, at vælge potteplanter til pynt, frem for blomster. De kan være en del billigere, og så kan de genbruges mange gange.

Institutioner som børnehaver, vuggestuer og folkeskoler holder mange møder hvor der skal pyntes bord. Så kan det hurtig blive dyrt med engangspynt.

Samme gælder for foreninger og virksomheder med mange ansatte.

Potteplanter kan holde i flere år og kan derfor genbruges mange gange. Når mødet eller festen er over, bliver bordene ryddet og planterne gemt væk til næste gang. Og så er det meget praktisk med urtepotteskjulere der ikke tager megen plads når de skal opbevares.

Fås i mange farver

Dreamshops urtepotteskjulere kan bruge til potter med op til 10,5 cm diameter. Det er sjældent at man ville bruge større urtepotter til bordpynt. De dækker derfor de fleste behov.

Poserne kommer i mange farver, så du kan vælge den farve der passer til temaet for din fest. De er særdeles velegnede til fx studenterfester, konfirmation, barnedåb, bryllupper og mange andre lejligheder. Når alt udstyr til festen skal transporteres er det også en fordel med de lette og fleksible poser.

Om forfatteren

admin administrator