Start egen blog med smarte webhoteller

Afadmin

Start egen blog med smarte webhoteller

Mange har før eller siden overvejet, om det vil være en god idé, at man starter en blog. Det strejfer de flestes tanker på et eller andet tidspunkt og det kan da også være en sjov idé, at man bare helt selv kan oprette en side på internettet og så ellers bare fortælle om de ting, der lige falder en for. Man kan skrive om alt og bruge det som en form for digital dagbog, som man kan dele med andre. Nogle elsker den tanker og gør brug af den ofte, hvorimod andre er skræmte over, at skulle dele tankerne med verdenen. Hvis du føler dig fristet, så læs med.

Du skal ikke røre en finger – maskinen ordner det

En af de gode ting ved, at teknologien udvikler sig så drastisk er, at man efterhånden ikke behøver at gøre noget selv længere. Der vil altid være en person eller et program, som kan gøre det bedre, hurtigere og billigere. Det samme gælder med blogs – næsten da. Dine tanker kan ikke erstattes og det er jo naturligvis dem, der skal være i centrum, men det at oprette selve bloggen og sætte et webhotel op kan ofte ordnes, når du køber dine webhoteller og din hosting. Det er hurtigt og nemt, som du aldrig havde forestillet dig.

Tjek alle mulighederne

En ting er, at den kan hjælpe dig med bloggen, men overvej også, om du har brug for et webhotel med andre muligheder. Måske vil du gerne sælge nogle t-shirts på din side, fordi du har lavet nogen, som har et fedt slogan eller noget andet, som du synes, kunne være interessant at sælge. Her kan mange webhoteller også tilbyde et e-handels-modul, som er nemt at sætte op. Læs mere om hvordan du gør dette her: http://webhoteller.wiiva.dk/

Om forfatteren

admin subscriber