Går du med tanker om en ny tatovering til samlingen?

Afadmin

Går du med tanker om en ny tatovering til samlingen?

Uanset om du går rundt med tankerne om en ny tatovering til samlingen eller det er din første, så har vi alle vores helt egen særlige grund til at lade os tatovere. Fælles for alle med hang til tatovering er dog, at kvaliteten af en tatovering skal være i top. Det indebærer en tatovør med passion for området samt et team, hvor alle parter er opdateret på de bedste metoder. Dygtige tatovører er en del af oplevelsen. En anden del af oplevelsen er, at have fornemmelsen af at træde ind i en salon med god atmosfære, hvor både kunder og medarbejdere har det godt. Dette er med til at forstærke oplevelsen på den gode måde, men det er også vigtigt i og med at du, som kunde, muligvis skal side i stolen i mange timer frem. Hvis stemningen er hyggelig og den ansatte glad, så får du nogle gode timer i stolen mens du får foreviget din nye tatovering på kroppen.

Få kvalificeret inspiration til din nye tatovering

Din tatovør har lavet utallige tatovering på andre. Derfor er det oplagt at alliere dig med din udvalgte tatovør. Han eller hun har set en masse forskelligt og kan dermed komme med erfarent input til din idé. Tag eventuelt din idé med ned til tatovøren og samarbejd om det endelige resultat. Selvom du er sikker på, at du ved præcist hvordan din tatovering skal se ud, så kan du blive overrasket over at se det med andres øjne også.

Ikke nok med det besidder salonen som regel tatovører med forskellige stilarter, hvilket for dig betyder, at du kan få lavet alt og komme så tæt på dit ønske som overhovedet muligt. Det handler derfor om, at finde den rigtige tatovør, som har samme passion for stilarten, som dig selv. De bedste tatovører opdaterer sig desuden hele tiden på de bedste metoder, nye stilarter, deres egen kreative udvikling og så videre. For tatovøren er din tatovering kunst – du skal leve med den resten af dit liv og den kommer til at blive en del af din krop.

3857368217_5345980c58_b


Særlige grunde til at få lavet en ny tatovering


Vi har alle vores individuelle årsager til at få blæk i huden. Det afspejler sig ofte i vores personlighed men til dels også tit i vores følelser. Nogle tager ikke valget af tatovering så højtideligt. Nogle foretrækker tatoveringer uden betydning blot for signalet skyld, mens andre har betydning bag hver eneste tatovering. Ofte til ære for en afdød eller levende ven eller familiemedlem eller lignende. Andre bruger tatoveringen til at signalere et statement – enten et budskab om livet eller en huskeregel for dem selv og eventuelt andre. Der er altså ingen endegyldig grund til at få lavet en tatovering – det er kun din fantasi og lyst der sætter grænserne. Det bedste valg for dig er altså derfor at vælge en tatovør med passion for sit eget fag, for dit endelige resultat og ikke mindst erfaring på området.

Om forfatteren

admin subscriber