Malerier til stuen og alarmer til boligen

Afadmin

Malerier til stuen og alarmer til boligen

Overskriften danner rammen for to unge iværksættere, der fra to webshops sælger henholdsvis malerier og alarmsystemer til de danske boliger.

 

I det sydlige Danmark bor et ungt iværksætter-par. Malthe og Julie, som de hedder, grundlagde i begyndelsen af 2016 to webshops – Mynewart.dk og Sydalarm.dk. Disse to webshops sælger henholdsvis kunst og tyverialarmer til de danske hjem.

 

Malerier fra Mynewart.dk

 

Mynewart.dk blev grundlagt på baggrund af parrets egen problemstilling: De manglede malerier til stuen – men malerier er dyre. Kunst i Danmark koster mange penge. Dette er der flere forklaringer på, hvoraf den ene selvfølgelig er, at det er dyrt at leve i Danmark. Kunstnere skal også betale deres regninger, lige såvel som de skal betalte for gallerier, udstillinger mm. Derved bliver deres kunst naturligvis prissat derefter, hvilket ofte betyder priser på mange tusinde kroner.

 

Disse priser betales gladelig af nogle segmenter i den danske befolkning. For den gennemsnitlige dansker med en gennemsnitlig indkomst kan priserne dog være en anelse til den høje side, hvorfor mange i stedet vælger at købe plakater eller prints på lærreder i stedet for malerier.

 

Dette har galleri Mynewart.dk gjort op med. Grundet aftaler med udenlandske gallerier og dets kunstnere er galleri Mynewart.dk i stand til at tilbyde danskerne kunst til priser, der ligger væsentlig under det niveau som man finder i de traditionelle danske gallerier.

 

Abstrakt kunst hitter

 

Disse laver priser er én af årsagerne til galleri Mynewart.dk’s hurtige og store succes. En anden er deres udvalg af abstrakt kunst. Abstrakte malerier hitter i Danmark. Flere og flere indretter rent møblementsmæssigt deres hjem meget minimalistisk og stilrent – og i sådanne hjem passer abstrakte malerier bare perfekt. Mynewart.dk har et kæmpe udvalg af abstrakt kunst. De har i mange forskellige farver og størrelser, således at langt de fleste kan finde et abstrakt maleri, der passer lige netop til deres bolig.

 

Plakater til salg

 

Udover malerier er plakater i støbeskeen hos galleri Myneart.dk. I takt med at flere og flere kunder kommer forbi galleriets hjemmeside, tænker iværksætter-parret naturligvis på, hvordan man kan tilfredsstille endnu flere – og svaret er muligvis plakater. Plakater kan nemlig sagtens være kunst. Flotte kunstaftryk kan foreviges som en plakat, og et hjem kan med fordel indrettes med både malerier og plakater. Hvorvidt plakaterne kommer til at indgå på galleriets egne side – eller på en søsterside som www.mode-plakater.dk – er endnu uvist.

 

Salg af tyverialarmer

 

Den anden webshop hedder Sydalarm.dk, og som navnet indikerer, bliver der herfra solgt sikringsløsninger i form af alarmer og videoovervågning. Alarmerne – og alle andre produkter – sælges uden nogen form for abonnement.

 

Alarmer uden abonnement er i stærk kontrast til de mange store udbydere som man kender fra tv-reklamerne. De tager månedligt et abonnementsgebyr på flere hundrede kroner. Dette ønsker Sydalarm.dk ikke at tilbyde deres kunder – da de qua deres erfaring fra politiet ved – at det ingen effekt har.

 

En alarm uden abonnement er for langt de fleste private og mindre virksomheder klart det mest fornuftige valg – både rent sikkerhedsmæssigt såvel som økonomisk. Ved en tyverialarm uden abonnement modtager du som kunde, samt flere personer efter dit valg, besked hvis alarmen aktiveres. Du har derfor større chance for at afværge skaden, da du eller din nabo, familie, venner, ofte er tættere på din bolig, end en vægter, der dækker et kæmpe areal.

 

Udover tyverialarmer fører Sydalarm.dk også et bredt udvalg af videoovervågningskameraer. Der er kameraer til enhver slags kunde, således at både den lille husejer såvel som det store firma er i stand til at få komplet videoovervågning.

 

Sydalarm.dk’s produkter er, uagtet prisen er forholdsvis lav, fuldt ud på højde med de helt store udbydere rent kvalitetsmæssigt. Der er intet at sætte en finger på, hvilket er bevist i flere uvildige tests af alarmsystemer.

Om forfatteren

admin administrator