Mange gode grunde til at forberede generationsskifte

Afadmin

Mange gode grunde til at forberede generationsskifte

Der findes utrolig mange firmaer og virksomheder rundt omkring i Danmark, som fungerer utrolig godt. Mange har succes og kører med overskud, selv om der selvfølgelig også er nogle, der ikke fungerer så godt. Men når der er tale om et generationsskifte i en virksomhed, så handler det selvfølgelig ofte om virksomheder, som har haft succes. Hvis de ikke havde haft det, så kunne der jo ikke rigtig være tale om et generationsskifte, for så var virksomheden nok for længst død. Men når der er tale om en succesfuld virksomhed, som skal have ny ledelse i form af den nye generation, så kan der godt være mange spørgsmål, som popper op. Her kan man få hjælp fra advokater. Læs mere på http://kielberg.com/erhverv/selskabsstruktur-og-generationsskifte/.

Advokater med kompetencer på dette område har ofte rigtig mange års erfaringer med disse spørgsmål, som popper op i denne proces. De kan typisk give et ret hurtigt og klart svar på mange spørgsmål, for det er de samme, som ofte kommer op. Men det er bare helt fantastisk og rigtig godt at have noget professionel fagviden med på sidelinjen. Man føler sig bare langt tryggere omkring hele processen, og man kan være sikker på, at alt er, som det skal være. Nogle gange har man hørt om, at et ledelsesskift har været katastrofalt, og alting sejlede. Dette kommer ikke til at ske, hvis man benytter sig af fagviden på området.

 

Styr på generationsskiftet

Når der skal ske et skifte, så er det rigtig smart at have advokater med i processen, for det viser sig ofte, at det går lettere, hvis man gør det. Der skal typisk forberedelse til på forhånd, inden skiftet sker, og det viser sig, at det bare er langt bedre at forberede det grundigt. Dette kan man gøre sammen med advokater, som har megen erfaring. Det giver bare en langt bedre og mere gnidningsfri proces.

Der er mange spørgsmål, som presser sig på, og som man skal have styr på, når skiftet sker. Det kan være sådan noget som erhvervsjura, skatteforhold og økonomi, som man skal have styr på, og det kan man lettere få, hvis man har nogle konsulenter med indover det. Det er altså ikke særlig smart, hvis man ikke har helt styr på disse forhold, for det kan i sidste ende betyde, at man skal til at betale nogle regninger og måske bøder. Det kommer man typisk til at gøre, hvis man ikke har haft advokater med i processen, som har kunnet give rådgivning. Derfor undgår man mange problemer, hvis man bare vælger at benytte sig af fagviden.

 

Aktiv rådgivning til dig

 

Når man benytter sig af fagprofessionelle mennesker, så forventer man selvfølgelig også at få en del rådgivning. Men nogle gange viser det sig faktisk, at man slet ikke får så meget for pengene, som man ønskede at få. Det viser sig nogle gange, at virksomhederne, som tilbyder dette, slet ikke giver sig tid til dig som kunde. Dette er ikke godt nok, for selvfølgelig skal man få den rådgivning, som man har brug for. Hvis det for eksempel er i forbindelse med et generationsskifte i en virksomhed, så skal man få al den rådgivning, som man har brug for.

Det er også vigtigt, at der er tale om aktiv rådgivning, og der ikke er tale om nogle, som man hele tiden selv skal henvende sig til. Det er dejligt, at man kan føle, at der er nogen, der aktivt går ind i processen og følger med i den og giver de råd, som der skal gives på de rette tidspunkter. Det bliver man simpelthen så glad for.

Om forfatteren

admin administrator